BLOGI

Kevättä kohti mennään, loska kelit ovat aivan nurkan takana! Koska viimeksi olet kurkannut miltä koirasi tassut näyttää? Tassut ovat koiran tärkein työkalu. Ne joutuvat kannattelemaan koko koiran painon sekä kestämään liikkumisesta aiheutuvan rasituksen, näin ollen tassu- ja kynsiongelmat kannattaa ottaa vakavasti ja ennaltaehkäistä ongelmia...

"Suomen yrittäjät on organisoineet lauantaina 20.3. pidettävän valtakunnallisen Lähilauantain, jolloin paikallisesti aktivoidutaan eri puolilla Suomea. Tapahtuman ideana on tuoda paikallisia yrityksiä tutuksi - Samalla muistutamme kuntavaalien alla, että ei ole kuntia ilman yrityksiä!

Tämä on hyvä kysymys pohdiskeltavaksi. Trimmaus on hyvinpitkälti kädentaito laji, jokaisen jälki on aina vähän erilainen. Myöskin erilaiset koirat tarvitsevat erilaisen ihmisen. Trimmaus on kuitenkin suuri osa koiran hyvinvointia, varsinkin trimmattavilla roduilla. Huomaathan, että alla oleva lista on meidän mielipide! Jokainen saattaa painottaa...

Luxilla on katseet suunnattu kevääseen kovasti! Pakkanen on lauhtunut ja aurinkokin pilkahtelee hieman. Tänään avattiin trimmauksien ajanvaraus kalenteri Siilinjärven toimipisteeseen (Ensimmäiset vapaat ajat Maaliskuusta eteenpäin!)

Vaikka mennään kovasti joulua kohti, edelleen tehdään pohjavillan poistoja! Pohjavillan poisto on räätälöity palvelu tuplaturkkisille roduille esim. kleinspitz, harmaanorjanhirvikoira, samojedi, bernhardinkoira tms. joilla on pohjavilla.

Ilmat taittuu kovasti alkavaa talvea kohti. Ajattelin alkaa jakamaan ajatuksiani ja perustin LUXPAWS blogin. Täältä tulee löytymään niin vinkkejä ja niksejä kuin myös sitä "perus kauraa" koko crewn kirjoittamana.