KOIRAHIEROJA

JANNIINA TAURIAINEN

Moikka! Olen Janniina Tauriainen, juuri valmistunut koirahieroja Kuopiosta ja tulen tekemään koirien hierontoja Lux Paw:sille! Olen ollut aina henkeen ja vereen koiraihminen ja kun kuulin omien koirien hierojalta Tampereen koirahierojakoulusta, olin ihan myyty ja tiesin, että tämä olisi se mitä haluan tehdä! Koirien hyvinvointi on aina ollut minulle tärkeää ja haluanki yhdessä koirien omistajien kanssa olla parantamassa ja auttamassa jokaisen nelijalkaisen elämää.  

Kotoa minulta löytyy portugalin- ja espanjanvesikoirat sekä yksi pointteri viihdyttämässä arkea. Ensimmäinen vesikoira meille tuli reilu 10 vuotta sitten, joka innosti meidät ihan täysin koira maailmaan. Ensimmäisestä vesikoirasta lähti myös kasvatustyö, jossa olen ollut äitini mukana.

Koirien kanssa olen touhunnut vaikka mitä, kisannut agilityssä, rymynnyt metsässä jäljestämässä ja höntsäillyt melkein jokaista lajia, mutta omaksi lajiksi ovat valikoituneet rallytoko ja näyttelyt. Olen kisannut myös junior handlerissa, joista parhaimpina menestyksenä SM5. Nykyäänkin nautin koirien esittämisestä ja esitän mielellään omien koirien lisäksi paljon myös muita koiria.

Valmistuin Tampereen koirahierojakoulusta 7/2021 ja suoritin niin urheilukoirahieroja opinnot kuin laajat normaali puolen opinnot, johon kuului myös mm. trigger- ja akupainanta, kylmä- ja lämpöhoidot, ruokinta ja valmennus opinnot sekä yli 100h tehtäviä projektikoiria. Olenkin kiinnostunut koiran kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja haluan aina yhdessä omistajien kanssa miettiä koiralle parhaita mahdollisia hoitomenetelmiä sekä jatkohoito suunnitelmia. Hieronta tehdään aina myös koiraa kuunnellen ja positiivisella ilmapiirillä

Mukavaa kesän jatkoa kaikille ja nähdään Lux Paw:silla!