Kevättä odotellessa!

19.01.2021
Luxilla on katseet suunnattu kevääseen kovasti! Pakkanen on lauhtunut ja aurinkokin pilkahtelee hieman. Tänään avattiin trimmauksien ajanvaraus kalenteri Siilinjärven toimipisteeseen (Ensimmäiset vapaat ajat Maaliskuusta eteenpäin!)
Remontti edistyy kovalla tohinalla Santamäentiellä, tarvikkeita tipahtelee pikku hiljaa. Viime viikolla saapui mm. sähkösäätöinen koiranpesu altaamme! Lattiat on taputeltu tämän viikon loppuun, jonka jälkeen päästään muiden pintojen kimppuun! Enään reilu kuukausi niin pääsemme avamaan tilamme myös teille!

Eilen julistettiin korona kiihtymisvaiheeseen niin Kuopiossa kuin Siilinjärvellä. Tartunta ketjut ja altistumiset ovat valitettavia. Tuli asetettua itseni "omaan karanteeniin", turvatakseni teidän asioinnin meillä. Elämä pyörii tällä hetkellä vain kodin sekä salongin ympärillä. Kaupassa eikä muualla käydä. 

Kiristettiin hieman turvatoimiamme koronan ehkäisyssä: LuxPawsille otetaan päivän aikana vain 5 asiakasta väljästi. Käytetään desinfiointiainetta sekä maskeja ahkerasti. Siivotaan ja desinfioidaan tiloja jokaisen asiakkaan välillä, niinkuin tähänkin asti! 

Kynsiralleja jatketaan vasta maaliskuussa Siilinjärven toimipisteellä, jos tilanne antaa periksi. Samoin varsinaiset avajaiset ovat kysymysmerkkinä, näitä luultavasti ei päästä järjestämään. Mutta ideoimme avajaisviikolle vaihtuvia tarjouksia teitä varten!


Voimaa ja valoa kevään odotukseen!