KOIRAHIEROJA 

SAARA HEISKANEN

Hei, olen Saara Heiskanen 25-vuotias Siilinjärveläinen. Koirien kanssa olen ollut tekemisissä pienestä pitäen. Vanhemmillani oli kääpiösnautseri ja pumi, joiden kanssa sain pienenä harrastaa agilityä ja tokoa. Omilleni muuttaessa oli aika hankkia itselleni oma koira, roduksi valikoitui Bullterrieri. Bullterrierin kanssa harrastettiin oma toimisesti rallytokoa ja agilityä. 

Koirahierojan ammattitutkinon suoritin Ylä-Savon Ammattikoulussa ja valmistuin Joulukuussa 2020. Koulun kautta olin harjoittelussa Siilinjärvellä toimivassa yrityksessä HarminFarmissa, Riikka Hartikaisen opissa. Olen valmistunut myös Hämeen Ammattikorkeakoulusta Agrologiksi keväällä 2018. Minulla on paljon kokemusta erilaisten eläinten sekä eri rotuisten koirien käsittelyssä. Olenkin työskennellyt eläinten parissa hevostalleilla, navetassa ja sikalassa. 

Hieronta toteutetaan aina koiraa kuunnellen ja koiran yksilölliset tarpeet huomioiden. Olen kiinnostunut eläimen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja palveluita täydentämään on tarkoitus tulevaisuudessa hankkia laserhoitolaite.