SO POSH - I'M SO SILKY 

LEAVE ON - SUPER KOSTEUTTAVA TURKKIIN JÄTETTÄVÄ HOITOAINE KUIVILLE, VAURIOITUNEILLE, SILKKISILLE JA LASKEUTUVILLE TURKEILLE

Super kosteuttava hoitoaine laskeutuvan, kuivan tai vaurioituneen turkin ylläpito hoitoon. Ehkäisee takuuntumista, korjaa ja kosteuttaa, antaa sileän ja antistaattisen turkin. Sisältää Crosilk ™ -tuotetta, joka tunkeutuu ihon ja karvan suomukerroksen läpi tehden turkista helpommin kammattavan.  

Suositeltu laimennussuhde on 1:16 tai 1:20 (riippuu turkista ja mihin tulokseen haluat). Kaada huolellisesti laimennettua hoitoainetta joka puolelle turkkiin, varmista, että saat hoitoainetta kaikkiin turkin kerroksiin, erityisesti aluskarvaan ja ongelmallisille alueille. Purista suurin osa vedestä ja kääri koira pyyhkeeseen. Kuivaa turkki normaalisti.

Huom. Tämä hoitoaine on ihanteellinen sekoittettavaksi SO POSH Coat Oilin kanssa, kun koirasi turkki kaipaa extra kosteutusta. Lisää 5-10ml öljyä hoitoaineeseen. Sekoita seosta hyvin ennen käyttöä ja kaada seos joka puolelle turkkia.  Älä huuhtele pois. Kuivaa turkki tavalliseen tapaan ja kääri nyytteihin tai vain anna koiran kuivua itsestään kuivaksi.

Hoitoaine ei sisällä parabeenia, silikonia, eikä kovia säilöntäaineita ja on pH tasapainotettu.

Koko: 300 ml

Aineosat: Aqua, Clycerin, Silk Protein, Argan Oil, Citric Acid, Vitamin A, Fragrance, Preservative