28.11.2021

Lux Pawsilla on tapahtunut paljon kuluneen vuoden aikana - kiitos siitä meidän ihanille asiakkaille!

Loppu vuoteen saadaan vielä muutoksia, joista osa palvelee Lux Pawsin asiakkaita vieläkin paremmin, osa ehkä hieman huonommin - mutta kaikkeen ei voi yrittäjä yksin vaikuttaa.

Syksy on taittunut pikku hiljaa talveksi. Viimeinen kuukausi on taas saatu painaa pitkää päivää, kun vihdoin keskiviikkona 1.12 päästään avaamaan aivan uusi isompi salonki Pieksämäelle osoitteeseen Keskuskatu 15! Käenkuja palveli meitä todella hyvin, kunnes toiminta kasvoi myös Pieksämäellä  - Kiitos! Olette ottaneet meidät hyvin vastaan myös siellä!


1.12 tapahtuu myös muitakin muutoksia, meidän toinen trimmaaja Anni Partanen jatkaa trimmailua Siilinjärven tiloissa jatkossa oman yrityksensä alla. Annille ajanvaraus kulkee jatkossa puhelimitse 0449323463 . 

Saara jatkaa myös koirahierontoja oman yrityksensä alla - Saaran tavoitat jatkossa numerosta 0453221278! 

Kiitos Anni ja Saara kuluneesta vuodesta ja kaikkea hyvää jatkoon!  


Kuten osa on saattanut huomata 1.12 muuttuu myös Lux Pawsin hinnoittelu, nyt ollaan selkeytetty hinnastoa ja otettu käyttöön paketti hinnoittelu - eikä takkujen avauksesta tai tassukarvojen siistinnästä veloiteta enää erikseen. Toivottavasti tämä selkeyttää. Lisäksi palveluihin lisättiin myös väli trimmi ja välikauden pohjavillan poisto paketit! Kannattaa käydä tutustumassa! (UUSITTU HINNASTO VOIMASSA VAIN LUX PAWSIN, eli Karoliinan asiakkaille)

Syksyllä Lux Pawsista tuli myös virallinen YUUP! trimmaamo! Tämä tarkoittaa sitä, että salongissa käytettävät ja myytävät aineet ovat nykyisin laadukkaita Yuup! tuotteita - tästä lisää myöhemmin!

Uudella tohinalla alkavaan viikkoon!

                                                                                        ~ Karoliina